Principiul modular bine conceput

Clientii si potentialii cumparatori care sunt familiarizati cu beneficiile unei instalatii fixe vor aprecia optiunile variabile oferite de principiul modular bine conceput. Componentele galvanizate de inalta calitate cu protectie maxima la coroziune fac din CBS Elba o statie de betoane premium.

In constructia noii statii de betoane CBS Elba a fost pusa o mare importanta pe costurile de transport. Acest lucru a fost realizat prin module pre-instalate.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Statie liniara cu skip

Ca o statie liniara cu skip, in versiunea L, instalatia CBS Elba, ajunge la o productivitate generoasa de beton de la 105 m³ / h până la 140 m³ / h.

Mixerul

Mixerul poate fi de doua tipuri: cu un singur ax sau cu ax dublu de tip CEM S Elba sau CEM T Elba cu un volum cuprins intre 2,0 m³ si 3,33 m³. Modulul de cantarire pre-instalat este utilizat pentru dozarea de ciment si apa si poate fi echipat, daca este necesar, cu cantare suplimentare optionale.

Agregatele, cantarite in predozatorul liniar separat, vor fi transportate in mixer, prin intermediul skipului, pre-instalat in fabrica.

Prezentare
  • Reducerea semnificativa a prafului prin instalatia optionala de desprafuire
  • Instalatia standard este partial galvanizata
  • Optiune posibila de adaugare aditivi si produse speciale
  • Optional cadru de otel, fara necesitatea unei fundatii
Specificatii
Tip mixer Mixer cu un ax sau cu dublu ax
Capacitate max. de productie 107 – 138 m³/h
Volum mixer 2000 – 3333 l
Capacitate predozatoare 105 – 312 m³
Numar predozatoare max. 3 – 12 / 4 – 12
Numar silozuri ciment max. 6