Principiul modular bine conceput

Clientii si potentialii cumparatori care sunt familiarizati cu beneficiile unei instalatii fixe vor aprecia optiunile variabile oferite de principiul modular bine conceput. Componentele galvanizate de inalta calitate cu protectie maxima la coroziune fac din CBS Elba o statie de betoane premium.

In constructia noii statii de betoane CBS Elba a fost pusa o mare importanta pe costurile de transport competitive. Acest lucru a fost realizat prin module pre-instalate.

CBS 180-200 TB
Productie ridicata datorita benzii transportoare de alimentare

Deoarece santierele mari de constructii au nevoie de o productivitate ridicata si un beton de calitate, AMMANN vine in ajutorul clientilor cu statiile de inalta performanta CBS 180 TBC Elba si CBS 200 TBC Elba cu o productie orara de la 177 m³ / h pana la 190 m³ / h .

Mixerul

Mixerul cu ax dublu CEM T folosit la aceste statii are dimensiunea de 4,0 m³  la CBS 180 TB Elba si de 4,5 m³ la CBS 200 TB Elba  .

Modulul de cantarire pre-instalat este utilizat pentru dozarea de ciment si apa si poate fi echipat, daca este necesar, cu cantare suplimentare optionale.

Agregatele, cantarite in predozatoarele liniare sunt transportate de banda transportoare in pre-buncarul situat in partea de sus a mixerului cu descarcare printr-un canal separat.

Instalarea statie de preparare betoane CBS B Elba se face in versiunea de baza pe fundatie de beton.

Prezentare

  • Capacitate productie ridicata
  • Reducerea semnificativa a prafului prin instalatia optionala de desprafuire
  • Instalatia standard este partial galvanizata
  • Optiune posibila de adaugare aditivi si produse speciale
  • Optional cadru de otel, fara necesitatea unei fundatii
  • Instalare rapida datorita modulelor pre-asamblate
Specificatii
Tip mixer Mixer cu dublu ax
Capacitate productie 177 – 190 m³/h
Volum Mixer 4000 – 4500 l
Capacitate predozatoare 140 – 312 m³
Numar predozatoare max. 4 – 12
Numar silozuri ciment max. 6