Descriere

Transportul rutier de bitum in forma lichida este modul obisnuit de a furniza majoritatea utilizatorilor din intreaga lume, uneori acoperind distante destul de lungi si pentru un numar mare de ore.
In consecinta, rezervoarele de bitum trebuie sa fie echipate corespunzator cu izolatie si un sistem adecvat pentru a reincalzi produsul daca acesta devin prea rece (vascoasa) pentru a putea fi pompata.
Massenza poate fabrica diverse modele de rezervoare cu diferite dimensiuni care urmeaza sa fie instalate pe semiremorci adecvate, in conformitate cu normele locale de drumuri.
O atentie speciala a fost acordata caracteristicii de izolare pentru a reduce pierderile de caldura cat mai mult posibil. Toate modelele sunt echipate cu un sistem de incalzire de urgenta realizat cu unul sau doua arzatoare automate (in functie de capacitatea rezervoarelor), complet cu toate dispozitivele de siguranta. Pompa de bitum de incarcare si descarcare este disponibila (optional), actionata de motorul diesel complet cu ambreiaj si cuplare.