Utilizare flexibila

Cu noua statie CBT 60 SL ELBA, AMMANN ofera un concept pentru statiile de betoane liniare si transport optimizat.

Instalare rapida si relocare fara probleme precum si dimensiunile de transport favorabile au fost principalele obiective ale inginerilor in dezvoltare noului concept de statii de betoane. Rezultatul este noua statie CBT, cu o montare rapida datorita mecanismelor sale de pliere si designul compact.

CBT 60 SL Elba are nevoie pentru relocare doar de doua containere. Statia compacta CBT 60 SL ELBA este echipata cu un malaxor CEM 1000 S cu un singur ax si predozatoare liniare integrate pentru stocare intre 2 si 4 tipuri de agregate.

Dozatoarele de ciment, apa si agregate precum si alte componente electrice sau pneumatice sunt pre-instalate si gata de functionare. Cabina de control integrata, gazduieste tabloul de comanda si ofera spatiu suplimentar pentru sistemul de control.

Cu o productie orara teoretica de 58 m³ / h noua statie CBT 60 SL Elba este ideala pentru o gama larga de cereri. Nu este necesara fundatie pentru instalarea statiei, doar compactarea solului la o valoare de 250 kN / m2.

CBT 60 SL
Prezentare

Instalare rapida si costuri reduse

Toate subansamblurile (mixer, predozatoarele liniare) sunt complet pre-instalate si conectate pentru a permite instalarea rapida.
Statia Ammann CBT Elba nu are nevoie de fundatii pentru instalare fiind suficienta doar compactarea solului de 250 kN / m2. Acest lucru reduce la minimum costurile de dezvoltare a santierului.

Performanta

Cantarirea agregatelor este realizata de banda transportoare iar acest lucru scurteaza durata ciclului, marind astfel capacitatea de productie.

Specificatii
Tip Mixer Mixer cu un singur ax
Capacitate max. de productie 58 m³/h
Volum Mixer 1000 l
Capacitate predozatoare agregate 28 m³
Numar predozatoare max. 2 – 4
Numar silozuri ciment max. 2 – 4